Boudoir fotografiranje pomeni ustvarjanje čutnih, zapeljivih in estetskih fotografij, katerih namen je prikazati lepoto ženskega telesa.

Vsako žensko telo je krasno, edinstveno – ne glede na velikost in obliko – in namen Boudoir fotografije je, da prikaže vse vaše prednosti ter skrije morebitne pomanjkljivosti, fotografije pa boste z navdušenjem in veseljem občudovale.


Je zelo močna izkušnja, ki daje ženskam priložnost, da proslavijo sebe in svojo edinstveno lepoto. Razbija ovire in v vas vnese občutek samozavesti in svobode.

Je razvajanje za žensko dušo in v prvi vrsti darilo in poklon sami sebi. Ter krasno darilo zanj.

 

Verjamem, da imaš pomisleke (prav vsaka jih ima), ampak priznajva si, da si tega res želiš, ker pravzaprav nikoli ne bo pravi trenutek a hkrati vedno najboljši.


Moj namen je, da pomagamo izboljšati samozavest in dobro počutje v lastni koži ter pokazati, da je čisto vsaka ženska lepotica. Vsaka je unikatna in čudovita prav taka, kakršna je.


Kako poteka?


Na dan fotografiranja si urediš lase in poskrbiš za nego telesa. Pij dovolj vode, da bo koža še bolj napeta. 😉

Doma obleci udobna oblačila (trenerko), da ne boš imela na koži črt in gub od tesnih oblačil.

Doma vzameš vse, kar meniš, da bi lahko uporabili, zaželjene pa so nogavice, srajčke, spodnje perilo (v katerem se dobro počutiš), nakit, petke, … Raje vzemi kak kos več, ne bo škodilo. 😉

Ko prideš, se seveda najprej posvetujeva o tvojih željah, malce podebatirava in izbereva najprimernejši outfit (seveda nisva omejeni na zgolj enega, vmes se outfiti tudi menjavajo).

Nato te vzame v roke moja vizažistka (pridi nenaličena, nanesi le kremo na obraz), ki poskrbi za tvoj videz glede na tvoje želje in počutje.

In potem … Akcija! 🙂


Pričakuješ lahko dobro urco sproščenega druženja ob ženskem klepetu, saj sva med fotografiranjem sami, med tem pa te usmerjam v pozah.Ampak jaz se sicer res nerada fotografiram…


Verjemi, prav vsaka najprej izpostavi to. Pa se ne strinjam. Nikoli. In ti to tudi dokažem.

Vem, da te morda skrbi kak odvečen kilogram ali kaj premalo, ampak to res ni pomembno, saj fotografiram ženske vseh oblik, velikosti in starosti.

Moje stranke niso poklicni modeli, ampak “vsakdanje” ženske, ki verjetno še nikoli niso bile pred fotoaparatom profesionalca; mame, ki nikoli prav ne najdejo časa zase, punce, gospodinje, ženske s krivuljami, … Ženske, ki so si to vedno želele, ampak do zdaj ni bilo ali prave priložnosti in razloga ali pa vedno dovolj dober izgovor. Tudi če si prepričana, da nisi “fotogenična”, vitka ali dovolj seksi – sem prepričana, da bova skupaj odkrili tvojo “notranjo boginjo” in da boš navdušena nad poziranjem, saj je vzdušje res sproščeno ter samimi fotografijami. Obljubim lahko, da bom naredila fotografije, ki ti bodo v ponos in bodo najbolje pokazale tvojo skrito seksi ženstveno osebnost.