Butterflies in the stomach that turn into tiny legs

Metuljčki v trebuhu, ki se spremenijo v majhine nogice

Sladkobnost vonja.

Mehkoba dotika.

Očetove roke, ko je v njih vaš otrok.

Nedolžnost komaj rojenega otroka z vso širino in globino najčistejšega čustva – ljubeznijo, ki jo starš čuti in daje svojemu novorojenemu otroku.

To so stvari, za katere upate, da jih nikoli ne boste pozabili.


Nič ni podobno fotografiji, ki bi Vas spomnila na vonj po novorojenem otroku in Vas pripeljala nazaj tja, kjer se je začela vaša zgodba o materinstvu.

Fotografiraje v pozicah

200€

Starost do 14 dni
3 - 4 ure fotografiranja na vašem domu
Prejmeš 15 skrbno urejenih fotografij
Uporaba fotografske opreme in rekvizitov
Zasebna spletna galerija zaščitena z geslom

Vsaka dodatna fotografija 5€/kos

Le enkrat jih imate tako majhne, zamujen trenutek pa se ne povrne več. Gre za fotografiranje, v udobju vašega doma, kjer se novorojenček počuti najbolj udobno. Ti trenutki so samo vaši, jaz jih samo zabaležim za vse življenje. Ustvarijo se prisrčne fotografije novorojenčka in njegove družine. 


Po prejemu fotografij se lahko odločite za nadaljnjo izdelavo:

fotoknjige, platna, fotografije na lesu, itd.

Več informacij

Pri kateri starosti poteka fotografiranje?

Fotografiranje vašega novorojenčka priporočam v prvih dveh tednih po rojstvu, saj takrat novorojenčki še veliko spijo in so tudi bolj mirni. Fotografiram lahko tudi starejšega dojenčka, vendar so kasneje več budni in zaradi krčev velikokrat nerazpoloženi.

Kje poteka fotografiranje?

Slikanje novorojenčkov poteka na vašem domu, kjer se novorojenček počuti najbolj varno in udobno.
V ta namen priporočam večji prostor z veliko naravne svetlobe npr. spalnico ali dnevno sobo.

Dodatki za fotografiranje novorojenčkov lepo popestrijo fotografije. Predlagam, da pripravite dodatke kot so odeja, blazina ali igrača, v umirjenih barvah (npr. krem, siva, pasteli,...).

Kako poteka fotografiranje?

Fotografiranje novorojenčka imamo v dveh delih. Prvi del je na ‘lifestyle’ način, kar pomeni, da zabeležim vas in vaše odnose na popolnoma naraven, vsakdanji način.
Drugi del fotografiranja pa zajema poziranje novorojenčka na blazini.

Kdaj rezervirati termin za fotografiranje novorojenčka?

Pošljite mi povpraševanje s predvidenim rokom poroda, da bomo lahko določili okviren termin fotografiranja. Nekaj dni po porodu, me prosim obvestite in dogovorili se bomo za točen dan fotografiranja.

Kaj obleči?

Preprosto – oblecite to, v čemer se počutite udobno! To se bo videlo tudi na fotografijah.
Novorojenček naj bo oblečen v svetla obačila krem, bež ali pastelnih barv.

Za družinske fotografije z novorojenčki toplo priporočam, da barvno uskladite vse člane družine. Kavbojke v kombinaciji z belim ali črnim zgornjim delom vedno izgledajo super. Lahko se držite tudi kremnih zemeljskih barv- kremna, bež, rjava.

S seboj prinesem tudi oblačila ter dodatke, ki jih lahko po želji uporabite.

Kdaj prejmem fotografije?

Najkasneje tri dni po fotografiranju prejmete prve tri fotografije, ki potešijo vašo radovednost. Te fotografije so krasen način, da svoje prijatelje in sorodnike obvestite o prihodu novega člana oziroma članice.
Vse preostale fotografije prejmete v roku 14 dni od datuma fotografiranja v vašo z geslom zaščiteno galerijo. Spletna galerija omogoča prenos fotografij v polni velikosti, ki jo lahko delita tudi s sorodniki in prijatelji.
Po naročilu lahko fotografije tudi natisnem in/ali izdelam fotoknjigo.

Ali prideš tudi v oddaljene kraje?

Seveda! Razdalja mi ne predstavlja nobene ovire. Fotografiranje novorojenčka je izvedljivo po vsej Sloveniji (Ljubljana, Gorenjska, Primorska, Štajerska...).
Strošek prevoza do želene lokacije znaša 0,37 € /km. Obračuna pa se pot od Kaissa Foto do lokacije in nazaj. Pot do 30 km je vključena v ceno paketa.