Fotografiranje za dokumente


Za namen izdelave vaših osebnih dokumentov bom naredila fotografijo na kateri se ne smejite in bo ustrezala vsem ostalim biometričnim pravilom. Za pravilnost le-teh poskrbim jaz. Sam postopek fotografiranja traja le nekaj minut, pri majhnih otrocih morda kaj več.


"Vaša fotografija se nato pripravi in jo preko posebnih spletnih servisov in ustreznih avtentikacijskih mehanizmov prenesemo v centalno odložišče. Centralni sistem bo preveril ustreznost fotografije in določil unikatno referenčno številko. Po uspešno opravljenem postopku boste prejeli unikatno referenčno številko, s katero se boste nato oglasili na upravni enoti, pri tem pa vam fotografij v fizični obliki ne bo potrebno predati." Vir: ozs.si


S tem potrdilom lahko 1 leto urejate vse slovenske uradne dokumente (biometrični potni listi, osebna izkaznica, tujski dokument, vozniško dovoljenje in orožna listina).

Male "slikice"


Za uradne dokumente v Republiki Sloveniji ne potrebujete več tistih malih "slikic". Lahko pa vam po želji dodatno fotografije tudi izdelam. Verjamem, da vam je ljubše, če se boste na tej nasmehnili ali vsaj malce bolj sproščeno nagnili glavo. Morda vam ni všeč kak mozoljček in boste želeli, da vam ga skrijem. Da, na malih fotografijah, ki se ne uporabijo za osebne dokumente je to mogoče.

Fotografiranje za dokumente

14€

Fotografiranje za dokumente

14€

Fotografiranje za osebne dokumente v RS.
Potrdilo e-fotograf.

Fotografiranje na lokaciji (+ 25€)

"MINI" fotografije

5€

"MINI" fotografije

5€

6 izdelanih fotografij 3,5 x 4,5 cm